Naslovna Sport Fudbal Sedmorica zadužila dres Novog Pazara

Sedmorica zadužila dres Novog Pazara

Fudbalski klub Novi Pazar predstavio je danas sedmoricu novih igrača, među kojima su povratnik iz litvanske Suduve i nekadašnji kapiten ekipe Admir Kecap i bivši štoper Partizana Srđa Knežević.

Želim da pomognem u teškoj situaciji, da vratimo publiku na tribine i ponovo budemo tvrd orah za timove iz gornjeg doma. Priznajem da nisam u trenažnom ritmu, pauzirao sam zbog povrede, ali verujem da ću biti u timu u najvažnijim borbama za opstanak”, rekao je Kecap.

Knežević, koji je kao i Kecap sa Novopazarcima potpisao šestomesečni ugovor, poslednji angažman imao je u grčkom Agrotikosu.

“Atmosfera u Pazaru je posebna. Igrao sam tu utakmice, radi se o fudbalskoj sredini i ambijent je za primer. Borićemo se da ostanemo u eliti, mislim da ovaj klub i grad zaslužuju superligaša”, naveo je Knežević.

Novopazarci su do kraja sezone angažovali i štopera Aleksandra Tasića iz jermenskog Alaškerta, vezne igrače Miloša Plavšića (ČSK Čelarevo) i Luku Sinđića (Kolubara), kao i napadače Petra Ilića (Proleter Novi Sad) i Nenada Perovića (TSC Bačka Topola).

Exit mobile version