Šeća Malešević – Vučić treba da proveri ko je Muamer Redžović!

Novi Pazar – Jedna od  radnica FO RAS koja se bori za svoj novac putem sudskih sporova izjavila je danas da je Muamer Redžović sadašnji direktor Agencije za privatizaciju Fabruku obuće Ras iz Novog Pazara iz deoničarskog društva ne pitajući radnike prebacio u društveno preduzeće ne pitajući radnike za to. Ona je zatražila od premijera Vučića da proveri ko je Muamer Redžovič.

Maleševićeva je reka da joj je drago da je čovek iz Novog Pazara (Muamer Redžović) postavljen na čelo Agencije za pravatizaciju ali se zapitala kakve su njegove karakteristike.

“Radnici ovog preduzeća nisu zadovoljni što je baš on na tom mestu. Koliko ja znam taj čovek kada je došao pre trideset godina u fabriku Obuće u Novom Pazaru bio je dobar pravnik. On je Fabriku Obuće koja je bila deoničarsko društvo u koje smo svi mi iz naših džepova nosili bez sazivanja radnog zbora da pita radnike da li se oni slažu sa odlukom o preinačenju tog preduzeća iz deoničarsko u društveno sa nekih pet članova iz meni sada nepoznatih razloga fabriku iz deoničarskog društva prebačena u društveno preduzeće pod njegovom ingerencijom”.

Naš novi premijer Vučić treba da ispita stanje Muamera Redžovića kaže Maleševićeva i dodaje da je tek posle te provere trebalo da ga na neku vlast.
Jer on (Vučić) se od kako je došao na vlast bori se protiv korupcije a Muamer Redžović je čovek koji se bavi i korupcijom i mitom.

Maleševićeva kaže da je prilikom razgovora sa njim (Muamerom Redžovićem) kada ga je upitala zašto je to uradio on rekao da nije imao da isplati radnike pa je on to uradio da bi se isplatili radnici i imali platu.

“Posedujem proverene informacije da je Muamer Redžović koji sada postavljen za direktora Agencije za privatizaciju poseduje mnoge firme ovde kod nas a to su Skener centar, fabrika za proizvodnju hleba Polet, preduzeće za prodaju repromaterijala i kože koju prodaje svim obućarima u ovom gradu”.

Ona tvrdi da je jednom prilikom dovela ministra pravde u novopazrski sud koji se zapitao zašto predmet stoji deset i više godina i ne kreće sa mrtve tačke.
Šećća Malešević izjavila je danas za novopazarski YU radio da će pitanje isplate zaostalih dohodaka radnika fabrike obuće Ras stići do suda u Strazburu. Ona je rekla da se radnici nadaju ali da će dugo da čekaju i da se to realizuje.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO