Naslovna Zabava Muzika SEA DANCE FESTIVAL POČEO ŽURKOM NA 10.000 METARA!

SEA DANCE FESTIVAL POČEO ŽURKOM NA 10.000 METARA!

Večeras iz Novog Sada na put kreće i 4000 ljudi koji nastavljaju avanturu u organizaciji EXIT festivala i nebrojeno onih koji idu u sopstvenoj režiji!

Kapije Sea Dance festivala otvaraju se u utorak u 19h, dok će tokom dana dnevne žurke na Dance Paradise, Regge i Latino binama svakog dana počinjati u 13h, i ulaz će biti besplatan.

Smešten na predivnoj Jadranskoj obali, Sea Dance festival predstaviće omiljene bine sa EXITa i brojne svetske, muzičke i regionalne zvezde. Pored GLAVNE BINE  kapaciteta 30000 ljudi, SEA DANCE festival predstavlja još i DANCE PARADISE, REGGAE STAGE, SILENT DANCE, LATINO STAGE, CINEMA i Full.feel.CHILL ZONU.

Morsko izdanje EXITa obeležiće nastupi nekih od najvećih zvezda današnjice. Prvo veče, nastupiće razigraniJamiroquai, na čelu sa ekstravagantnim pevačem Džej Kejem, koji će 30.000 ljudi  navesti na nestašni fanki ples. Zvezda druge večeri biće super popularni Example live, autor hita “Changed the Way You Kiss Me”, koji će na Jazu ekskluzivno predstaviti i svoj novi album. Festival će u furioznom ritmu zatvoriti Underworld, jedan od najvećih sastava u istoriji elektronske muzike.

Pored navedenih, na festivalu će nastupiti i druge svetske i regionalne zvezde kao što su Klingande, Juan Atkins, Timo Maas, Roger Sanchez, Patife, Mirk Knight, Bad Copy, Darkwood Dub, Eddy Temple-Morris, Eyesburn, Lollobridgida, Kiril Djaikovski ft. TK Wonder i mnogi drugi!

Exit mobile version