SDP: Zindović da odmah podnese ostavku zbog afere sa nameštajem u koju je uključen i “šumar”!

Prijepolje – “Opštinski odbor Sandžačke demokratske partije Prijepolje traži od predsjednika te opštine Dragoljuba Zindovića da odmah podnese ostavku kako ne bi više kaljao ugled Srpskoj naprednoj stranci i nanosio štetu opštini Prijepolje”, stoji između ostalog u saopštenju za javnost te političke partije, a povodom, kako je navedeno, neregularnog tendera za nabavku kancelarijskog namještaja.

 

 
“Ni dva meseca nije prošlo, a nova, po mnogo čemu čudna vlast u Prijepolju krenula je sa aferama i bahatošću. Otpuštanje radnika, smene uspešnih direktora, izmena Statuta i uvođene pet novih zamjenika i pomoćnika predsjednika opštine a samovolja i nerad glavne su odlike nove vlasti.
Najnovija afera je iznenadila stanovnike Limske doline koji nisu očekivali baš toliko drskosti i bezobzirnosti vlasti, od koje niko i ne očekuje ozbiljan rad. Opštinsko veće je donelo odluku o zameni kompletnog nameštaja koji je kupljen pre nepune dve godine. Za tu namenu odvojili su milion dinara i raspisali tender sa veoma čudnim uslovima, već tada se videlo da se želi nekom “namestiti” ovaj posao. Sumnje su se nažalost ubrzo obistinile. U subotu, dva dana pre isteka javne nabavke, ispred zgrade opstine parkirao se kamion firme ZIP UNIVER iz Užica, koji je dovezao nameštaj, naručen od strane predsednika opštine, koji je istog dana i montiran. Iako je neradni dan, javnost je saznala za ovu nameštaljku, mediji su odmah reagovali. Predsednik opštine nije želeo da komentariše a vlasnik Zip Univera se nakadno oglasio da će nameštaj donirati. Znači ako prevara ne uspe i ako akteri budu uhvaćeni oni se brže bolje oglase da će to biti “skromni” poklon kao da su zakon i drugi ponuđaci figure koje je lako predriblati.
Zbog ovog i zbog brojnih drugih afera i nerada Sandžacka demokratska partija traži od predsednika opštine Dragoljuba Zindovića da odmah podnese ostavku kako ne bi više kaljao ugled Srpskoj naprednoj stranci i nanosio štetu opštini Prijepolje”, kaže se u saopštenju za javnost Opštinskog odbora Sandžačke demokratske partije Prijepolje.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO