SDP: ”Zašto policija štiti nasilnike?”

’’Sandžačka demokratska partija stoji čvrsto iza svojih odbornika i imenovanih lica koji su bili napadnuti na sednici Skupštine grada’’ navodi se u saopštenju za javnost te političke partije.

’’Iz tog razloga pitamo pripadnike Policijske uprave u Novom Pazaru zašto štite nasilnike koji su, po nalogu funkcionera Zukorlićeve SPP, došli da se obračunaju sa odbornicima i radnicima Gradske uprave i javnih preduzeća i ustanova? Možda je najbolniji primer Kemal Totić, osoba koja je identifikovana na snimcima video nadzora kao napadač na direktora Kulturnog centra Huseina Memića. Iako je napadač identifikovan, prijavljen i izdat nalog za privođenje, taj nalog je na tajanstven način stopiran’’ tvrde u SDP-u.

SDP postavlja pitanje ’’ko to ima pravo da naredi policiji da ne vrši svoju službenu dužnost’’ i ističu da je takav čin ’’najozbiljniji primer brutalnog ugrožavanja sigurnosti građana Novog Pazara’’ izražavajući bojazan da se ovog puta to dešava pod zaštitom institucija zaduženih za čuvanje sigurnosti.

’’Sandžačka demokratska partija to neće dozvoliti’’ poručuju na kraju saopštenja.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO