Naslovna Sandžak Prijepolje SDP za čistije Prijepolje

SDP za čistije Prijepolje

sdp za istije prijepoljePrijepolje će za predstojeće 50. Međuopštinske omladinske sportske igre, do kojih je ostalo još svega dva dana, ugostiti preko 3 000 ljudi. Sportisti, sportski radnici, treneri i ostali koji posete ovu opštinu imaće šta i da vide. Svi sportski tereni dovedeni su do savršenstva, a grad odiše čistoćom i sportskim duhom.

Kao i do sada, pred sva velika dešavanja u Prijepolju, SDP zauzima stav da organizuje svoje članove za aktivnosti koje će ići u korist ovom gradu. U ovom slučaju odbornici, kao i otali članovi SDP potrudili su se da doprinesu čišćenju i uređenju svog grada.

„Funkcioneri, odbornici, članovi Foruma mladih SDP-a izašli su jutros organizovano da učestvuju u uređenju svog grada u susret predstojećim Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama. Koliko ja znam mi smo jedina politička partija koja je organizovano izašla i odazvala se ovoj akciji, a sve u cilju da u što lepšem svetlu prikažemo Prijepolje“-izjavila je odbornica SDP Samira Ćosović.

Više nema sumnje da će Prijepolje 50. Međuopštinske omladinske sportske igre dočekati ponosno i u svom najboljem svetlu.

Exit mobile version