SDP Tutin: Kučević da podnese ostavku zbog nesposobnosti! VIDEO

Tutin – Opštinski odbor Sandžačke demokratske partije u Tutinu poziva predsjednika opštine Šemsudina Kučevića da hitno podnese ostavku, zbog aktuelne situacije u gradu.

“Nesposobnost koju predsjednik opštine Šemsudin Kučević vršeći vlast u Tutinu pokazuje već 20 godina, dominira poslednjih nekoliko mjeseci, jer u Tutinu gotovo da nema opštinskog preduzeća koje uredno funkcioniše”, saopštila je ova politička partija. Ubjedljivo najlošije stanje je u Javnom komunalnom stambenom preduzeću Gradac, gdjee radnici već nekoliko mjeseci štrajkuju, a grad je zatrpan smećem i skoro da je bez vode za piće. Pitanje je kada će se od velikih količina smeća i nesnosnog smrada koji se tokom letnjeg perioda osjeća svim gradskim ulicama, pojaviti neka zarazna bolest i dodatno otežati već tešku situaciju u Tutinu.

Predsjednik opštine Tutin Šemsudin Kučević, umjesto da se suoči sa problemima i rešava ih, on izmišlja neka putovanja i beži iz Tutina, plašeći se reakcije koja bi mogla da se očekuje od izrevoltiranih građana, stoji u saopštenju. Plan Šemsudina Kučevića je da privatizuje Javno komunalno stambeno preduzeće Gradac, i na taj način, kao što je to radio prije nekoliko godina, sa lokalnim tajkunima pribavi neku korist za sebe, navode iz opštinskog odbora SDP-a u Tutinu. Svakodnevno nas obavještavaju kako voda iz gradskog vodovoda nije za „ljudsku upotrebu“, pa pitamo Šemsudina Kučevića, ko to onda u Tutinu živi?

Zahtjevamo od nadliježnih organa da na vrijeme spriječe pokušaj privatizacije Javnog komunalnog preduzeća Gradac, kojeg Šemsudin Kučević, sa poslušnim direktorom kojeg je imenovao u tom preduzeću, želi da proda jednom od lokalnih, njemu bliskih tajkuna.Građane Tutina molimo da budu strpljivi, jer se krajem godine očekuju lokalni izbori, kada ćemo ovu političku garnituru zajedno sa nagomilanim smećem počistiti iz ovog grada – saopštio je SDP opštinski odbor u Tutinu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO