Naslovna Featured Istaknuto SDP: Svečani koktel za tim velikog srca

SDP: Svečani koktel za tim velikog srca

sdp:-svecani-koktel-za-tim-velikog-srca

Povodom uspešne relaizacije ovogodišnje pripremne nastave osmaka, u prostorijama Sandžačke demokratske partije u Novom Pazaru organizovan je svečani koktel za preko 50 prosvetnih radnika koji su učestvovali u pripremama malih maturanata. To je simboličan znak pažnje i zahvalnosti onima koji su izdvojili svoje vreme i znanje kako bi pomogli budućim srednjoškolcima, navode u SDP-eu.

Nastavnik matematike Irfan Bogućanin jedan je od preko 50 prosvetnih radnika koji su se odazvali pozivu Sandžačke demokratske partije i na taj način doprineli da još jedna generacija budućih srednjoškolaca što uspešnije položi malu maturu. Veliki odziv nastavnika obezbedio je kontinuitet nastave.

Azamela Papić, koordinatorka projekta pripremne nastave, koja u Sandžačkoj demokratskoj partiji ima višegodišnju tradiciju, obećava nastavak potvrđeno dobre prakse jer, kako ističe, znanje na poklon mladima je trajna vrednost koja doprinosi razvoju svake društvene zajednice.

Svečanom koktelu u čast prosvetnih radnika, tima ljudi velikog srca, prisustvovali su visoki funkcioneri Sandžačke demokratske partije, koja je, kako su istakli, uvek bila i biće otvorena za dobre ideje, konstruktivne predloge i sve ono što može doprineti razvoju grada i stvaranju boljih uslova za život svih građana.

S.Lj.

Exit mobile version