Naslovna Vijesti SDP Srbije proslavio 12 godina postojanja u Nišu! Ljajić: Ideja socijaldemokratije ima...

SDP Srbije proslavio 12 godina postojanja u Nišu! Ljajić: Ideja socijaldemokratije ima veoma perspektivnu političku budućnost.

NIŠ – Socijaldemokratska partija Srbije obeležila je večeras u Nišu 12 godina svog postojanja. Kako navode ovo je 12 godina jasne politike o svim važnim pitanjima kao što su ideja demokratije, socijalne pravde, slobode, antifašizma, jednakosti, ravnopravnosti i solidarnosti.

Okupljenim članovima i funkcionerima SDPS obratio se lider i osnivač stranke, koji je istakao da ideja socijaldemokratije ima veoma perspektivnu političku budućnost.

“Danas je SDP Srbije stranka sa 132 odbora. Naš je cilj da ova stranka promoviše vrednosti za koje se zalaže a to su pre svega solidarnost, antifasizam. Ova ideja ima političku budućnost i nadam se da ce ovo biti sve bolja organizacija i prihvatljiva opcija. Verujemo u naše ideje i da u to većina ljudi veruje. Ovu su pre svega ljudske vrednosti, i zato sam siguran u njen uspeh” – rekao je predsednik i osnivač SDP-a Rasim Ljajić.

Ljajić se u svom obraćanju osvrnuo i na predstojeće izbore, istakavši važnost istih.

“Očekuju nas izbori za šta se moramo organozovati jer su ovi izbori jako važni za stranku. Oni koji ostanu van parlamenta jako teško će preživeti kao stranka. Treba da razgovaramo sa ljudima, da nas društvene mreže ne zavaraju” – dodao je Ljajić.

Na kraju, Ljajić je čestitao godišnjicu stranke uz želje da će sa svojim narodom još dugo proslavljati godišnjice stranke.

“Srećna vam godišnjica i puno vam hvala pa se brzo i vidimo. Verujem da ćemo još dugo godina proslavljati naše godišnjice” – zaključio je Ljajić.

Exit mobile version