SDP Srbije čestita Svetski dan zdravlja

Socijaldemokratska partija Srbije čestita svi građanima, lekarima, medicinskom i nemedicinskom osoblju Svetski dan zdravlja koji se obeležava 7. aprila.

”Ove godine, Svetski dan zdravlja, dočekujemo u posebnim okolnostima, usled pandemije koja je paralisala čitavu planetu. Ovi teški meseci, koji su iza nas, podsetili su nas šta znače reči požrtvovanje i solidarnost, i koliko je danas važnije nego ikada međusobno razumevanje i briga za druge, bolesne i ugrožene. Srbija se uspešno nosi sa teretom novonastale krize i ulaganjem u zdravstvo ona svakog dana šalje poruku da zdravstvena zaštita i prevencija moraju biti svima dostupni” navedeno je usoapštenju.

SDP Srbije sprovodi akciju kojom se građani pozivaju da uzmu masovnije učešće u imunizaciji koja je u toku, a sve sa ciljem da ubrzo izađemo kao pobednici iz bitke sa virusom Kovid 19, i vratimo se normalnom životu.

Pravi heroji današnjeg vremena su lekari i medicinsko osoblje i ovim putem ih ohrabrujemo da izdrže, a na nama je da im svojim odgovornim ponašanjem olakšamo sve teškoće sa kojima se suočavaju u borbi protiv Kovida 19.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO