Naslovna Sandžak SDP Sjenica: Jača podrška našoj partiji

SDP Sjenica: Jača podrška našoj partiji

U prostorijama Sandžačke demokratske partije u Sjenici održan je sastanak  članova opštinskog odbora te stranke, Foruma mladih i aktivista. Nezadovoljni trenutnom političkom situacijom u Sjenici građani te opštine Sandžaka su na održanom sastanku iznjeli niz slučajeva u kojima su kako ističu problemi rješavani jedino politički podobnima.
Prostorije Sandžačke demokratske partije u Sjenici bile su male kako bi sastanku sa Rasimom Ljajićem i njegovim saradnicima prisustvovali aktivisti te političke partije i nezadovoljni građani Sjenice. Oni su u razgovoru sa Ljajićem i članovima opštinskog odbora SDP-a iznjeli nezadovoljstvo zbog aktuelne političke situacije. Građane posebno brine to što su u uslovima teške ekonomske krize i vanredne situacije koja je bila na snazi u Sjenici zbog obilnih sniježnih padavina prioritet i jedini na listi za pomoć bili aktivisti i simpatizeri SDA koja vrši vlast u toj opštini u Sandžaku. Građani su se pitali i kako je moguće da u ustavom i zakonima uređenoj zemlji dođe do prekomponovanja vlasti kao što je to uradila SDA u Sjenici.

Članovi Foruma mladih SDP-a na sastanku su obavjestili rukovodstvo o aktivnostima i sve većoj podršci politici Sandžačke demokratske partije. Prema riječima člana Foruma mladih SDP Sjenice Belme Talović ,  u stranku se svakodnevno učlani po nekoliko nezadovoljnih, uglavnom mladih i obrazovanih ljudi.

Nezadovoljni građani su na održanom sastanku zahtjevali da se rasvjetle poslednja dješavanja u Sjenici a koja se tiču rukovodstva te opštine . Takođe u više navrata se moglo čuti da su putevi u mnogim selima koja su bila zavejana i odsječena od ostatka svijeta  čišćeni samo partijski podobnim mještanima.

Na sastanku se razgovaralo i o kongresu Foruma mladih SDP sa prostora Sandžaka koji će biti održan 8. marta,  a na njemu će biti izabrano novo predsjedništvo Foruma mladih te političke partije.

Exit mobile version