SDP : SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Povodom najavljenog protesta kojim SDA tobože obeležava „sedam godina od pokušaja atentata na Sulejmana Ugljanina“ u obavezi smo da obavestimo javnost da ta politička stranka, koristeći se otvorenim lažima, po ko zna koji put želi da obmane svoje malobrojne birače a javnosti Sandžak predstavi kao krizno žarište.

Ne samo da pre sedam godina niko nije napao njihovog vođu, nego su zapravo članovi SDA predvođeni Ugljaninom bukvalno krenuli u napad na u prostorije Doma kulture Novi Pazar, koje su, zloupotrebljavajući poziciju vlasti, koristili kao svoj stranački štab.
Tom prilikom je, nažalost, povređen jedan pristalica SDA. On je danas, revoltiran time što se Ugljanin predstavlja kao tobožnja žrtva, dok su na njega su svi u SDA zaboravili, postao član Sandžače demokratske partije.

Očigledno je da Ugljanin ne shvata da je narod odavno prozreo njegove manipulacije. Zbog toga i nakon sedam godina pokušava da svoju stranku koja je na ivici kolapsa oživi tako što će sebe stalno predstavljati kao žrtvu a državu ucenjivati kako bi mu vratila ministarsku fotelju i službeni auto.

Informativna služba Sandžačke demokratske partije

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO