SDP: Prijem za novih 200 članova

NOVI PAZAR – U prostorijama SDP stranke večeras je održan prijem za 200 novih, mladih članova. Nove članove su primili i dočekali predsednik i osnivač SDP, Rasim Ljajić i gradonačelnik Nihat Biševac.

“Dobrodošli u SDP porodicu. Pokazalo se da je naša politika, politika koju je vodila SDP stranka pobedila i da ideje koje ova stranka baštini pobeđuju i da se pokazuju kao ispravne” – rekao je Ljajić.

Kao primer uspešnog mladog političara, Ljajić je novim članovima predstavio predsednika Foruma mladih SDP stranke i zamenika gradonačelnika Tarika Rupića.

“Mi želimo da ovo bude jedan proces, da vi ovde dolazite i borite se za svoje ideje i stavove. Vi treba da imate svoje ambicije, normalno je imati ambicije. Imamo pomoćnika gradonačelnika koji ima 25 godina i nama je potrebna nova mladost, nova energija. Zelim da sa vama dobijemo i kreativniju i energičniju stranku” – dodao je Ljajić.

On je mladim članovima poručio da je Sandžačka demokratska partija ostvarenje njihovih ideja i ambicija

“Za politiku su vam potrebne tri stvari: mera i osećaj za realnost, predviđanje događaja i strast za politiku kao i za svaki drugi posao. Vrata ove stranke su vam otvorena za ostvarivanje vaših ideja i ambicija” – zaključio je Ljajić.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO