SDP polijepio plakate koje niko ne razumije! (foto-anketa)

Nakon najavljenih smena u vrhu SDP-a o kojima smo pisali ova partija je sinoć polijepila i plakate koje pokazuju kakav strah vlada u redovima funkcionera.

IMG_0605
Naime, zelene plakate na kojima storji “I u 2015. godini” ispod kojih stoji grb SDP polijepljene su sinoć a niko od građana sa kojima smo razgovarali ne zna njihovo značenje.
Nekima slovo I više liči na rimsko “jedan” pa se postavlja pitanje da li su ovi plakati sem tako urađeni koliko da se vidi da se nešto radi ili je u pitanju štamparska greška.
U nedostatku bilo kakve kreativne ideje, setili su se da štampaju plakatu bez ikakve poruke kaže jedan od građana i dodaje da su plakate urađene “tek reda radi” kaže naš sagovornik I.N.
Umesto da sada konkretnim političkim aktivnostima iskoriste, bukvalno raspad koji vlada u SDA, funkcioneri SDP štampaju bespotrebne plakate koje niko ne razumije zaključuje A.S.
Jedan od građana sa kojima smo razgovarali ističe da je “Ministar Ljajić sada svakog vikenda u Novom Pazaru, jer mora da kompenzuje pasivnost Stranke u Sandžaku, nekativni stranački i opštinski čelnici pokušavaju da mu na ovaj način zamažu oči, kao da su plakati dokaz da nešto rade”.
Imajući u vidu, kako su, u poslednje vrijeme, organizovali različite manifestacije, ne zna se šta je u pitanju: neaktivnost ili neznanje. Mnogi naši sagovornici misle da je u pitanju ovo drugo.

Vaš komentar?

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO