Naslovna Sandžak Novi Pazar SDP : Pamtice nas po rezultatima

SDP : Pamtice nas po rezultatima

5

Ovih dana SDP-a radi punom parom, radi se na svim poljima. Iza nas su velika dela, veliki hajrati i sigurno da ce buduce generacije SDP-u pamtiti po izuzetnim rezultatima. Ne sedimo skrstenih ruku vec svaki dan ulazimo u svaki deo grada, ulice, pricamo sa ljudima u nadi da resimo svaki njihov problem. Zelim javno da pozovem sve gradjane Novog Pazara, da daju ideje, predloge, ovo ce biti godina izgradnje na svim poljima.

Radili smo punom parom iako su izbori bili daleko, ulazili u svako naselje, mahalu ne gledajuci ko je odakle vec ciji je problem veci i to je ono sto krasi SDP, problemi gradjana su na prvom mestu. Problem vode i grejanja je resen, 30 ulica samo u 2014. je asfaltirano, postavljeni reflektori, otvoren Gerento centar i jos mnogo toga. Vec u ponedeljak, 19.januara u 13h pocinje izgradnja velelepnog atletskog stadiona, pozivam sve gradjane, sportiste da prisustvuju ovom istorijskom cinu. Sa sportskim kampom u Sutenovcu, koji je planiran da se zavrsi u 2015.

Novi Pazar ce biti jedan od najvaznijih sportskih centara na Balkanu. Zelja nam je da napravimo efikasniju komunikaciju sa privrednicima i dijasporom i uskoro cemo imenovati strucne ljude koji ce imati zadatak da pomazu ljudima u dijaspori, privrednicima koji zele da ulazu u Novi Pazar a i onima koji imaju proizvodnju i zaposljavaju veliki broj ljudi. Problem administracije i dugih cekanja za dozvole je goruci problem u svim opstinama, gradovima, otvoricemo kancelarije i imenovati strucne ljude koji ce efikasno i brzo resavati njihove probleme. Siguran sam da svi znaju kako je Novi Pazar izgledao pre dolaska SDP-a a kako izgleda sada. Pozicija ministra i potpresednika vlade RS Rasima Ljajica svih ovih godina je doprinela da Novi Pazar iz godine u godinu lici na jedan moderan i evropski Novi Pazar.

Ne zelimo da stanemo, radicemo jos vise, to je breme i obaveza koju svaki funkcioner, clan SDP-e mora nositi za sobom.

Husein Memic,

5 KOMENTARA

  1. Svaka cast, opozicija vise ne postoji, unististe ih rezultatima. Cim vas vise ne napadaju zele svi da su sa vama, znaju da ste opet najaci.

  2. sve je to lepo ….tako i treba aliii ovom gradu
    je potrebna fabrika , koja ce da zaposli 500 ljudi …kad to bude tek ce moc da se kaze recenica URADILI SMO dosta …podrzavam vas u svemu

  3. Naravno da su potrebne fabrike, ali proslo je vreme kad je drzava otvarala fabrike, a investitori da bi dosli u Novi Pazar treba mnogo toga da se sredi, da se suzbije siva ekonomija kako bi mogle te fabrike da posluju, da li ste primetili da u Novi Pazar niko ne daje fiskalni racun i da se sve radi na crno a to investorima ne odgovara i beze od Pazara…

  4. Pa ako ne postoji opozicija i ako je SDP toliko jaka sto ne izadjoste na izbore za BNV da pokazete tu snagu.

Comments are closed.

Exit mobile version