Naslovna Featured Istaknuto SDP: otvaranje gasovoda ” Balkanski tok,, najbolja vest

SDP: otvaranje gasovoda ” Balkanski tok,, najbolja vest

sdp:-otvaranje-gasovoda-”-balkanski-tok,,-najbolja-vest

SDP Srbije smatra da otvaranje gasovoda ” Balkanski tok ” predstavlja najbolju moguću vest na početku nove godine i otvara dalju perspektivu razvoja čitave zemlje. Činjenica da će gas biti nabavljan po znatno nižim cenama, mogućnost zarade kroz tranzit gasa, strateški značaj samog projetka, veliko su ohrabrenje i podsticaj za budućnost.

Ekonomski ovo znači da se povećavaju šanse za dovođenje novih investicija u Srbiju, što u godini koja će biti jako teška zbog nastavka i posledica pandemije korona virusa ipak ostavlja mogućnost za otvaranje novih radnih mesta i povećanja životnog standard.

Takođe, ovo je prilika da gas dođe do onih mesta koji nisu do sada bili obuhvaćeni gasifikacijom, a posebno nas raduje vest da će biti snižena cena priključka domaćinstava na gas. Gradovi i opštine koje su do sada, spletom raznih okolnosti, bile slabije razvijene, danas dobijaju nadu da će poboljšati ekonomsku situaciju u svojim sredinama i to motiviše svaku lokalnu samoupravu da se bori za nove investicije i ulaganja.

GG

Exit mobile version