Naslovna Featured Istaknuto SDP ODOGVORIO ŠAĆIROVIĆU: Hteo je posao van svojih kvalifikacija, nemoj da priča...

SDP ODOGVORIO ŠAĆIROVIĆU: Hteo je posao van svojih kvalifikacija, nemoj da priča o moralu!

Novi Pazar – Sandžačka demokratska partija (SDP) izdala je saopštenje u kome se kaže da je Sead Šaćirović doneo odluku da istupi iz odborničkog kluba ove partije jer je, kako se navodi, zahtevao da dobije radno mesto za stalno, mimo zakona i njegovih stručnih kvalifikacija.

SDP navodi dalje ta stranka vlast vrši odgovrno i ozbiljn da postoje zakoni i regulative, kao i uredba Vlade o zabrani zapošljavanja.

“Mi ne želimo da kršimo zakon da bi smo zadovoljili bilo čije lične apetite. Svi ostali razlozi koje je Šaćirović naveo su, u najmanju ruku, smešni.Ukoliko želi da govori o svom moralu, neka vrati odbornički mandat, jer bi jedino to bilo moralno. Nemoralno je to što je hteo da svoju poziciju iskoristi da dobije radno mesto i platu koju nije zaslužio i za koju nije želeo da radi. Nemoralno je to što je do juče govorio kako je stalno izložen pretnjama i ucenama od strane tih istih kojima danas nudi pokajanje”, kaže se u saopštenju ove političke partije.

U saopđtenju dostavljenom medijima se kaže da je Sandžačka demokratska partija je stranka koja je otvorena za sve i da svako može dobiti šansu da pokaže svoje kvalitete i potencijale.

“To je utakmica u kojoj oni koji nisu spremni da daju svoj maksimum ne mogu da opstanu a Šaćirović nije prvi kojem je lakše da se ponizi nego da pošteno radi za sebe i svoju porodicu. Ovaj njegov čin je samo potvrda da je SDP održala pravi kurs”, zaključuje se u saopštenju SDP.

Exit mobile version