SDP i LDP zajednički u Novom Pazaru, Tutinu i Sjenici

danas postigao sporazum sa Liberalno demokratskom partijom Čedomira Jovanovića o zajedničkom nastupu na predstojećim lokanim izborima u Novom Pazaru, Tutinu i Sjenici. 

 
U Sandžačkoj demokraskoj partiji kažu da su, kada su u pitanju borba za ljudska i manjinska prava, u LDP-u prepoznaliiskrenog partnera koji se već godinama bezkompromisno zalaže za ravnopravnost svih građana ove zemlje. 
”Činjenica da LDP ne dijeli ljude po vjeri i naciji i stalna borba ove stranke za evropsku budućnost je ono što spaja naše dve organizacije” navodi se dalje u saopštenju. 
”Cilj nam je da oko sebe okupimo sve one političke snage i pojedince koje su spremni da rade i menjaju stvari na bolje. To je najbolji način suprotstavljanja nazadnojpolitici koju građanima Sandžaka nude koalicija Ugljanin – Zukorlić i pojedineminorne političke grupe za koje jebavljenje politikomsamo prilika za bogaćenje i ličnu promociju. Zajednička misija Sandžačke demokratske partije i LDP-a je da naš region doživi preporod a za taj veliki posao koji sledi su potrebni hrabri i vredni partneri koji su spremni da dobro narodastave na prvo mesto” zaključuje se u saopštenju koje je danas objavio SDP.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO