Naslovna Sandžak Novi Pazar SDP i LDP potpisali koalicioni sporazum! LISTA ZA EVROPSKI NOVI PAZAR RASIM...

SDP i LDP potpisali koalicioni sporazum! LISTA ZA EVROPSKI NOVI PAZAR RASIM LJAJIĆ JAČA ZA JOŠ JEDNU STRANKU!

Novi Pazar – Sandžačka demokratska partija potpisala je danas sporazum sa Liberalno demokratskom partijom Čedomira Jovanovića za zajednički nastup na izborima u Novom Pazaru.

Sporazum su potpisali predstavnici LDP za Novi Pazar na čelu sa Esminom Vučeljom poverenikom LDP-a za Novi Pazar.
IMG_5112

Predsednik SDP Nihad Hasanović kazao je da mu je drago što je i LDP postao član koalicije koju predvodi SDP i podsetio da je do sada SDP potpisala sporazim i sa Strankom za Sandžak, Bošnjačkom demokratskom zajednicom i Liberlano demokratskom partijom i Socijaldemokratskom partijom Srbije.

Hasanović je rekao da je će stožer buduće vlasti biti upravo oni koji su okupljeni u koaliciji sa SDP-om.
“Cilj nam je bio da oko sebe okupimo sve one političke snage i pojedince koji su željni da dalje rade na prosperitetu Novog Pazara. Za sve one poslove koji nas očekuju, a neće biti laki trebaće još puno da se radi u narednom periodu” rekao je Hasanović.

On je kazao da su svi koalicioni partneri ljudi koji su vredni i hrabri da iznesu predstojeću kampanju ali i da se uhvate u koštac sa odgovornim funkcijama u izvršnoj vlasti.

Poverenik LDP-a za Novi Pazar Esmin Vučelj, pozvao je sve birače da izađu na izbore i glasaju za još lepši i bolji Novi Pazar koji predvodi lista “Za evropski Novi Pazar Rasim Ljajić”.

Exit mobile version