SDA UŠLA U VLAST U NOVOM PAZARU! Zukorlić izmišlja gej parade jer mu je došao kraj!

Novi Pazar – Ifeta Radončić ( SDA) nova je predsednica Skupštine, umesto Mirsada Đerleka, koji je dao ostavku zbog kako je istakao profesionalnih obaveza. Đerlek će obavljati funkciju zamenika presednika lokalnog parlamenta.

Umesto Albina Šabotića i Dragane Garović, za nove članove Gradskog veća biće imenovani su Esmir Muratović i Esad Fazlić.

Šef poslaničke grupe „Za evropski Novi Pazar“ Muamer Bačevac je nakon postavljanja predsednice Skupštine rekao da je koalicija SDA pre svega napravljena zbog boljeg života građana Novog Pazara. On je istakao da za ovu odluku ima odobrenje građana, koji su kako kaže, sigurno za pomirenje i saradnju relevantnih političkih faktora.

Predsednica Skupštine Ifeta Radončić je istakla da će funkciju obavljati u skladu sa interesima svih građana Novog Pazara.

Kako saznajemo Emir Ašćerić, predsednik Asocijacije mladih SDA biće pomoćnik gradonačelnika.

Podsećamo da su predsednici ove dve stranke Sulejman Ugljanin i Nihad Hasanović potpisali Deklaraciju o strateškom partnerstvu, u cilju uspostavljanja političke stabilnosti i pozitivne političke klim, kao I društvena stabilnost u Sandžaku.CIlj je kako je istaknuto u Deklaraciji smanjenje tenzija i podela među građanima, posebno među Bošnjacima.

Koalicija Sandžačke demokratke partije i Strankje demokratske akcije prethodno je formirana u Sjenici.

Odbornici gradskog parlamenta će između ostalog, raspravljati i o rebalansu budžeta, zbog priliva namenskih sredstava Vlade Republike Srbije za unapređenje infrastrukture.

Odbornicima će biti predstavljen i sporazum o saradnji Goražda i Novog Pazara.

Odbornicima će biti predstavljen predlog o osnivanju Saveta za međunacionalne odnose. Na dnevnom redu je i imenovanje direktora Centra za socijalni rad i Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju, a biće raspisan i konkurs za izbor direktora JKP “Gradska čistoća”.

Nakon ulaska u vlast SDA Sandžaka u Novom Pazaru, panično, preko svojih portala Zukorlić i njemu bliski saradnici izmišljaju infomacije o održavanju gej parade u Novom Pazaru ne prezajući niodčega.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO