Srijeda, 18 Maja, 2022
NaslovnaVijestiPolitikaSDA PRIZNALA DA NEMA VEĆINU!

SDA PRIZNALA DA NEMA VEĆINU!

SulejmanSDA

 

Na današnjoj konferenciji za novinare Stranka demokratske akcije predložila je potpisivanje novog sporazuma po kome bi sve parlamentarne stranke na lokalnom nivou preuzele odgovornost u vršenju vlasti.

Time je SDA nedvosmisleno potvrdila da nema politički potencijal za formiranje nove većine uprkos tome što se svojski trude da mahalskim pričama ostave drugačiji utisak. Ovo medjutim nije jedini problem sa kojim se partija Sulejmana Ugljanina suočava.

sda

Naš izvor iz redova SDA sa konferencije javlja da su odbornici koji podržavaju Zilkića (5 odbornika) takođe nezadovoljni razvojem političke situacije i razgovorima sa Zukorlićem, te da ovakav gest SDA smatraju izdajničkim.

Poručili su građanima da sigurno neće biti uz izdajnike i da će na sledećoj skupštini napustiti SDA i formirati poseban odbornički klub. Naglasili su da će svoju podršku dati onima koji u svojoj političkoj biografiji ne nose epitete preletača i nisu u koaliciji sa Muftijom.

Uzbuđenim glasom naš izvor podseća da je Sulejman Ugljanin februara 2007. godine prvi put izgovorio rečenicu o ukidanju muftijine islamske zajednice, a potom u oktobru iste godine uz podršku Koštunice kumovao formiranju Rijaseta. Zašto nas on sada pušta niz vodu, nikome nije jasno! Mi ćemo ostati uz Reisa do smrti!

 

 

RELATED ARTICLES

2 KOMENTARA

  1. Druze ti sto pises za ovaj sajt, mi podrzat Sulja necemo dok bude sa muftijom a po carsiji se prica da smo mi izdajnici, neka narod odluci ko je izdajnik!!

Comments are closed.

- Advertisment -

POPULARNO