Bacicanin

Generalni sekretar Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Fuad Baćićanin rekao je danas da je predsedništvo ove partije podržalo “odluku gradskog odbora o povlačenju iz vladajuće koalicije, zbog nespremnosti SDP da rešava nagomilane probleme u gradu”.

Baćićanin je na konferenciji za novinare rekao da oni podržavaju koncept stavaranja široke koalicije u Novom Pazaru, koja bi “jedino mogla da reši velike nagomilane probleme finansijske i socijalne prirode“.

“Predsedništvo stranke izražava zabrinutost zbog motiva koji je mobilisao SDP i ostale nebošnjačke stranke, da proneverom izborne volje od strane Hedije Škrijelj i dva odbornika srpske liste, suspenduju bošnjačku izbornu volju iz Novog Pazara, gde Bošnjaci čine 80 odsto populacije. Češtitamo našim odbornicima na jedinstvu i visokim moralnim vrednostima, kao i činjenici da su ostali dosledni poštovanju izborne volje bošnjačkog biračkog tela“, rekao je Baćićanin, koga je prošle nedelje novoformirana skupštinska većina smenila sa mesta predsednika Skupštine grada.

On je na novinarsko pitanje pojasnio da smatra da su dvojica odbornika srpske liste bila “jezičak na vagi u rušenju bošnjačke izborne volje”.

Baćićanin je rekao da je ova partija i dalje spremna za dogovor o formiranju široke koalicije svih stranaka koje učestvuju u radu Skupštine grada Novog Pazara.

1 KOMENTAR

  1. Cim se borite za stolice kroz vjeru i narodnost, tu nema demokratije, demorratija nije toliko vazna koliko necete resiti zivotne probleme a naravno to vodi u nezadovoljstvo i nije dobro.Kad nema iskrenosti i pravde nema zivota a zalosno je 2013 godina a ljudi nemogu resiti neke od jako jednostavnih problema.Kako radite tako ce vam i vasoj deci biti.Neka nam je Bog na pomoci!

Comments are closed.