Novi Pazar- Sulejman Ugljanin i Muamer Zukorlić združeno nastupaju na ponovljenim izborima u naselju Mur u Novom Pazaru ekskluzivno saznaje Sandžakhaber.

Zukorlić se posle katastrofalnih rezultata odlučio da prihvati sastanak sa visokim zvaničnikom SDA a plan je da se zajednički glasa protiv koalicije Vučić Ljajić kako bi ova koalicija doživela poraz a Ugljanin pobedio.

Naš sagovornik tvrdi da Ugljaninovi aktivisti ovih dana obilaze Zukorlićeve birače i govore im da je to plan pomoći kako bi SDA dobila četvrti mandat a kao primer navode da im 800 glasova!

Medjutim Ugljaninu fali oko 5000 glasova da bi dobio četvrti mandat kaže naš izvor iz RIK-a. Takođe Ugljaninovi ljudi dobili su instrukcije i novac da kupuju glasove kod birača drugih stranaka jer nisu sigurni da će Zukorlićevi glasati za njih u velikom broju.

SPOJILA IH MRŽNJA PREMA LJAJIĆU Saznajemo takođe da su ova dva ljuta protivnika odlučila sarađivati jer su obojica svesni da Ljajić jača posle ubedljive pobede u Sandžaku

3 KOMENTARA

  1. hahahhah jaca glasove uzima od vucica i srba a bosnjaci ga nisu glasali i nebi imao ni 5 hiljada da mu nije srba u sandzaku hhahahahah kraj randi srbinu

  2. Sabdzak haber,toliko ste neprofesionalni I na sve spremni!Zalosno je I jadno,cime se sve bavite!Prvo ne verujem da je ovo tacno,jer ne navodite izvor informacija,a drugo ne smeta vam kad drugi prave dogovore I koalicije,naprotiv to uzdizete do nebesa!Ovakav dvostruki arsin moze da se susretne samo u ovako primitivnim sredinama kao sto je Pazar od kako su njim poceli da vladaju preletaci I ulizice najgore vrste!

Comments are closed.