Saznajemo: Odeljenje za visokotehnološki kriminal i BIA rade na slučaju fb stranice Exclusive! (Foto)

Novi Pazar – Odeljenje za visokotehnološki kriminal MUP-a Repbulike Srbije pozabaviće se administratorima stranice exclusive bliske opozicionoj SDA koja je uoči meča Novi Pazar – C.Zvezda objavila da je utakmica nameštena i tako unela smutnju i nanela veliku štetu ugledu kluba ekskluzivno saznaje Sandžakhaber.

Kako nam je potvrdjeno u Fk Novi Pazar oni će u ponedeljak uputiti zahtev odeljenju za visokotehnološki kriminal i bezbedonosno informativnoj agenciji da im se dostave informacije o adminiatratorima ove stranice kako bi protiv istih bio pokrenut disciplinski postupak pred sudskim organima zaduženim za rešavanje viskotehnoloških kriminalnih dela.

Ova stranica je danas uoči utakmice objavila da će konačan ishod utakmice biti 1:2 i nanela veliku štetu fudbalskom klubu te unela nemir u gradjane Novog Pazara.

Ova stranica bliska je SDA Sulejmana Ugljanina i konstantno dezinformiše javnost po raznim pitanjima a kako je fudbal u epicentru interesovanja najviše širi dezinformacije o klubu ističu u klubu.

(null)

(null)

(null)

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO