SAZNAJEMO! Lutka besan na koalicione partnere! Upao u opštinu, sumnja da ga nameštaju Zindo i Tandir!

Prijepolje – Nakon video priloga koji su emitovani na Zukorlićevim medijima o tome da je njegova firma RAD Labud pobegla sa gradilišta i da je dobila više tendera i da radove ne izvodi, Bahrija Beganović Lutka koji je deo koalicione vlasti u tom gradu danas je upao u zgradu tamošnje opštine i optuživao koalicione partnere za izdaju te da mu rade iza leđa.

Kako je Sandžakhaberu javio izvor koji je želeo da ostane anoniman, Beganović je najviše kritikovao Samira Tandira jer je prilog upravo emitovan na televiziji na kojoj on ima “upliva”.
Lutka je zapretio da se na ovome neće završiti i da neće dati svoj obraz i narušavanje reputacije njegovog preduzeća.

Beganović sumnja da je žrtva političkog dila, između Zindovića i Tandira i da njih dvojica žele da diskredituju njegovo preduzeće iz tendera kako bi posao bio dodeljen drugim, njima bliskim izvođačima radova.

Beganović je urlao na po zgradi opštine i rekao da se na ovome neće završiti tvrdi naš doboobavešteni izvor.

Sandžkahaber je danas objavio tekst u kojem se navodi da BDZS i SNS rade iza leđa Beganoviću koji je dodatno podgrejao atmosferu na političkoj sceni u Prijepolju koju ovih dana drmaju razne afere.

Takođe, Sandžakhaber saznaje, da prijepoljska SDA planira da izađe iz vlasti zbog afera koje drmaju ovaj grad te zbog velikog nezadovoljstva građana koji bukvalno sa tamošnjim režimom teraju cirkus po kafićima.

Veliko je nezadovoljstvo i u redovima BDZ Sandžaka, jer poslove dobija isključivo rodbina Samira Tandira pa u stranci vlada veliki raskol. Jedan od visokih funkcionera, prijepoljski advokat koji je poznat građanima u prijepolju, odaljio se od BDZS-a jer je nezadovoljan politikom koja se vodi.

Podsetimo, sve glavne funkcije u ovom gradu na Limu dobili su Srbi dok su za Bošnjake ostali otpatci. Od mesta predsednika opštine pa do direktora javnih preduzeća na svim bitnim funkcijama je kadar SNS-a.

Čak i tamo gde je direktor Bošnjak, kao u Direkciji na primer radnici ne viđaju plate.

BONUS VIDEO SVE AFERE REŽIMA U PRIJEPOLJU

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO