EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Ko leti iz fudbalskog kluba Novi Pazar

Novi Pazar – Nakon turbulencija koje su potresale sportsku javnost u Novom Pazaru a u vezi sa neuspelim pučem u FK Novi Pazar a o čemu smo pisali donosimo ekskluzivne informacije o daljem raspletu situacije.

Naime kako saznajemo uslov Gradske uprave da nastavi finansiranje kluba jeste da ljudi koji su naneli veliku štetu ovoj instituciji a to su Sead Kecap, Rešad Plojović i ostali koji su umešani u zakazivanje i održavanje “tajne” skupštine FK Novi Pazar budu odstranjeni iz kluba!

“Klub mora da se profesionalizuje i preraste u ozbiljnu instituciju koju gradjani zasluzuju jer svi žive za fudbal. Ranije, kada su nam dolazili klubovi, njhovi funkcioneri su bili začudjeni i nisu verovali da se klubom i organizacijom utakmica bave deca. Zbog toga će morati stvari da se menjaju ukoliko žele da nastavimo sa finansiranjem kluba” kaže naš izvor iz gradske uprave.

Kako bi se klub profesionalizovao nezvanično saznajemo da se pregovara sa Damirom Čakarom koji bi trebao da obavlja funkciju sportskog direktora. Čakar je  rođen 1973. godine u Pljevljima. Posle nastupa u dresu Budućnosti, Rudara i čačanskog Borca, dolazi u Partizan početkom 1995. godine. U crno-belom dresu ostaje naredne dve i po sezone i postaje najbolji strelac ekipe. S Partizanom u tom periodu osvaja dve titule prvaka – 1995/96 i 1996/97. Ostao je upamćen po golovima najvećem rivalu kao i snažnom šutu. Posle boravka u Francuskoj i još par domaćih klubova, opet se vraća u Partizan, 2001. godine, ostaje još 3 godine i osvaja još dve titule prvaka, 2001/02 i 2002/03. Odigrao je tri utakmice za reprezentaciju Jugoslavije. Postigao je ukupno 64 gola za Partizan u prvenstvenim utakmicama, što ga činim jednim od najboljih strelaca u istoriji Partizana.

Takodje se pregovara  i sa bivšim gen.sekom Fk Novi Pazar Goranom Stanojevićem Levisom koji je pokazao odlične organizacione sposobnosti a sada i na novoj funkciji direktora Fk Čukarički beleži odlične rezultate.

Simptomaticno je to da su pojedini fudbaleri imali enormo  velike ugovore koji su puno koštali klub a ništa na terenu pokazali nisu, ali sa tim će se prestati.

 

Skandal u FK Novi Pazar! Četiri upošljena u klubu organizovala „tajnu skupštinu“ i bez ičijeg znanja razrešila potpredsednika kluba!

 FK NOVI PAZAR : Izabrano novo rukovodstvo kluba

 

 

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO