Saznajemo – FK Novi Pazar traži novog trenera!

Novi Pazar – Fudbalski klub Novi Pazar u potrazi je za novim šefom stručnog štaba saznaje Sandžakhaber iz tabora plavih.

Naime, čelnici kluba nezadovoljni su iako Novi Pazar ima 7 bodova a ni situacija sa navijačima i simpatizerima kluba nije ništa bolja.
“Novi Pazar nije pokazao ništa u odnosu na igrače koji su dovedeni i kvalitet igre” tvrdi naš izvor.
On tvrdi da sastav i kvalitet igrača koji su dovedeni u klub nikada nije bio ovakav a kvalitet igre nikada nije bio gori. Neko će reći da je sedam bodova dovoljno i da je to veliki uspeh i rezultat međutim rezimirajući dosadašnje utakmice došlo se do zaključka da ekipa na jadvite jade savladala jednu od najslabijih ekipa u Jelen super ligi Radnički iz Kragujevca i da se ovakvom igrom nema šta da se traži na vrhu tabele a ni da se ide u Evropu.
Kap je prelila čašu nakon utakmice sa OFK Beogradom ne zbog poraza već zbog incidenta u redovima plavih koji pokazuju da trener nema autoritet “oni (fudbaleri) preuzimaju stvar u svoje ruke do te mere da se medjusobno tuku” kaže naš izvor.
Naime, Hadžibulić je na terenu udario Vidakovića a Haber saznaje da je došlo do nastavka sukoba u svlačionici nakon utakmice sa OFK Beogradom.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO