Saznajemo: Administrativni odbor skida imunitet Andriji Mandiću?

Skupštinski Administrativi odbor je u pripravnosti u slučaju da nadležni državni organi zatraže skidanje poslaničkog imuniteta, saznaje, nezvanično, Portal RTCG u kabinetu predsjednika parlamenta. Policija je, kasno sinoć, u Centar bezbjednosti Podgorica, privela poslanike DF-a Andriju Mandića i Slavena Radunovića.

Mandić i Radunović sinoć privedeni (foto: rtcg.me)Mandić i Radunović sinoć privedeni (foto: rtcg.me)

Sinoć je saopšteno da će policija, u konsultaciji sa nadležnim tužiocem, dalje postupiti. Novih zvaničnih informacija, za sada, nema.
Podsjetimo, sinoć je objavljena nezvanična informacija da je Mandić uhapšen u podgoričkom restoranu “Kristal”, a Radunović prilikom okupljanja ispred CB Podgorica.
Neredi ispred Skupštine su počeli nakon što je Radunović dao rok od 10 minuta da se ispune zahtjevi, ili više ne preuzimaju odgovornost.
„Deset minuta još i mi više ne preuzimamo odgovornost“, kazao je, u ime Demokratskog fronta, Radunović sa improvizovane bine ispred spomenika Kralja Nikole oko 22 sata. To je bio signal da vrlo brzo krenu neredi i do tada mirni protest pretvore u nasilje prema policiji.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO