Naslovna Featured Istaknuto SATERAN U ĆOŠAK! ZUKORLIĆ KUKA PO BEOGRADU: Rasim mi prisluškuje saradnike! (VIDEO)

SATERAN U ĆOŠAK! ZUKORLIĆ KUKA PO BEOGRADU: Rasim mi prisluškuje saradnike! (VIDEO)

Beograd – Novi Pazar – Narodni poslanik Muamer Zukorlić održao je danas konferenciju za novinare čija je tema bila prisluškivani razgovori njegovog brata i poslanika Jahje Fehratovića sa službenicom UDBE Gordanom Vuković koja je u audio snimku sama tvrdila da je dugogodišnji saradnik VBA.

Zukorlić je Ljajića optužio i da koristi poziciju ministra kako bi “prisluškivao građane, a zatim te snimke koristio za političke obračune” ali je izostavio da pomene da je u objavljenim snimcima prisustvovao i njegov brat.

Narodni poslanik zaboravio je da kaže da je on taj koji je prvi počeo da prisluškuje ljude po Sandžaku i da snimke objavljuje na svojim medijima i portalima.

Kako je objasnio Zukorlić, televizija Novi Pazar objavila je snimak navodno prisluškivanih razgovora narodnog poslanika Jahje Ferhatovića sa nekim osobama, kako bi ga kompromitovala da je navodno imao sastanke sa saradnikom Vojnobezbednosne agencije.

Odgovarajući na pitanja novinara, Zukorlić je rekao da nije na njemu da utvrđuje da li su ti snimci autentični, već da je, u najboljem slučaju, reč o nezakonitom prisluškivanju.

– U razgovoru nema ništa senzacionalno, ali je poenta kompromitacija. I naslovi portala i televizija Ljajića objavili su, eto dokaza kako Zukorlićevi saradnici sarađuju sa obaveštajnim službama. To je poenta kompromitacije – rekao je Zukorlić i objasnio da se u Sandžaku svaka saradnja sa obaveštajnom službom smatra sramotom.

Exit mobile version