SAOPŠTENJE ZA JAVNOST FK NOVI PAZAR

Bili smo svedoci raznih nepravdi od mnogih sudija, ali nikada do sada nismo doživeli ovako očiglednu krađu, kao na današnjoj utakmici protiv Bežanije. Glavni sudija Đorđe Maksimović je pre svega neznalc i nije dorastao da sudi amaterske turnire u školskim dvorištima a ne Prvu ligu Srbije. Klasični primer sudije sa zadatkom, kome je dobra igra našeg tima otežala posao. Samo u prvom poluvremenu dosudio je preko 40 prekršaja koji govore o tome koliko je sposoban da kontroliše situaciju na terenu. Dešavanja u drugom poluvremenu samo su eskalacija amaterskih odluka sudije Maksimovića koji je dodelio 12 žutih, 2 crvena kartona i 8 minuta produžio meč. To je bio i jedini način da se pomogne ekipa Bežanije da dođe do boda.

Nismo ni mi zlatni! I u našim redovima ima onih koji su odgovorni za dogadjanja na danšnnoj utakmici. Disciplinska komisija našeg klub kazniće neodgovorne pojedince koji su svojim ponašanjem ostavili ekipu na cedilu i pomogli sudiji da okonča svoj cilj.

Naš klub je ostavljen na milost i nemilost sudijske organizacije i amatera poput Maksimovića za kojeg smo već jednom tražili izuzeće nakon utakmice u Dobanovcima. I pored toga on je ponovo delegiran za naš meč i ko može garantovati da je to slučajnost.

Tražimo od Fudbalaskog saveza Srbije da nas zaštiti od očeiglednih kriminalnih radnji Sudijske organizacije i kazni sudije na današnjem meču.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO