Naslovna Sandžak Novi Pazar „Sandžak off road“ u Sloveniji

„Sandžak off road“ u Sloveniji

Novopazarski džip klub „Sandžak off road“ dobio je poziv da u nedelju uzme učešće  na velikom evropskom takmičenju u „off road“ vožnji u Radovljici u Sloveniji. Zajedno sa još dve posade iz Požege Novopazarci Fahrudin Hasanbegović i Adem Dacić predstavljaće Srbiju na ovom takmičenju.

„Jeep off road“ sport je mlad u Novom Pazaru i upražnjavaju ga samo iskreni zaljubljenici okupljeni u dva kluba. Rezultati koje ovi klubovi postižu na takmičenjima zadivljuju, a uspeli su da se dokažu i kao organizatori međunarodnih takmičenja u Novom Pazaru. Sada je kao priznanje stigao poziv za izlet u Evropu, u Sloveniju gde će se okupiti najbolji u ovom sportu.

Adem Dacić živi u Austriji, ali aktivan je član „Sandžak off road“ kluba i želeo je da na takmičenje pođe iz svog grada. On najbolje zna kakva ga konkurencija čeka u Radovljici.

„Za ovu trku prijavilo se preko 200 takmičara iz skoro svih zemalja EU. Tu će biti veoma iskusni takmičari sa brojnih međunarodnih nadmetanja tako da ćemo imati šta da naučimo od njih.“- kaže Adem Dacić, vozač.

Novopazarci na ovu trku gledaju kao na još jedno iskustvo, ali potajno priželjkuju ineki bolji rezultat. Ispraćeni su uz podršku gradske uprave i sponzora koji prate njihov rad

Exit mobile version