Subota, 3 Decembra, 2022

SANDŽAK-Brutalno pretukli taksistu

Nova Varoš – Taksistu Vladimira Ćirušića (36) iz Nove Varoši brutalno su pretukla dvojica sugrađana, sa inicijalima V.T. a potom su njegovo vozilo “fiat stilo” otisnuli niz liticu duboku više od 100 metara. Napad na vozača dogodio se u noći između petka i subote oko 1.30 u selu Tisovica, petnaestak kilometara udaljenom od centra grada.

Vladimir kaže da ništa nije slutilo da će do napada doći, te da je i ranije vozio lica koja su ga pretukla i uništila mu auto. Sve se munjevito odigralo kada su stigli na odredište, gde je umesto novca za izvršenu vožnju dobio udarce po glavi i tijelu i morao da strepi za goli život.
Uspio sam da se izvučem iz vozila, koje je radilo, pre nego što su ga je otisnuli niz liticu duboku stotinak metara. Da sam ostao u kolima sigurno bih poginuo, od auta ništa nije ostaolo totalno je uništen posle više prevrtanja”, u dahu, za PP Mediu priča traumu koju je preživio ovaj taksista.
Uspio je da se spase nakon što je pozvao policiju koja je brzo stigla na mjesto napada, kako priča Ćirušić i uhapsila napadače a on je pomoć potražio u Domu zdravlja. Iz Policijske stanice u Novoj Varoši za sada se povodom ovog događaja nisu oglašavali. (GZS / PP Media)

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO