6

Nakon sjajnih nastupa srbijanskih atletičara na nekoliko prethodnih takmičenja, kompanija “Viktorija grupa” odlučila je da istima daruje vredne nagrade i time ih podstakla na još bolje rezultate u budućnosti. 

“Viktorija grupa” nagradila je atletičare Ivanu Španović i Emira Bekrića za ostvarene uspehe, i potpisala ugovor o stipendiranju naše Amele Terzić za Olimpijske igre 2016. godine Ova kompanija je ujedno postala i prvi član sponzorskog kluba Atletskog saveza Srbije “Rio 2016″.

Ivana Španović i Emir Bekrić su dobili po ček od 570.000 dinara,  a Amela će bitistipendirana u naredne tri godine, u okviru priprema za Olimpijske igre.

Direktor ove kompanije, Zoran Mitrović, vidno zadovoljan rezultatima ovo troje mladih atletičara, izjavio je sledeće:

“Sportisti su najbolji ambasadori naše zemlje, i to potvrđuju gde god se nađu. U to su nas uverili Emir i Ivana kada smo ih gledali ponosno na postolju u Moskvi, a ovo što smo uradili je samo podsticaj da nastave. Ponosni smo što ćemo Amelu podržati, verujemo da će u Riju obradovati  Srbiju. Na ovaj način hteli smo da investiramo u mlade sportiste, najbolje što naša zemlja donosi”

Predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović očekuje da će finansirani trio opravdati ulaganja.

“Veoma mi drago jer smo ovom podrškom dobili prvog člana sponzorskog kluba, a srpska atletika će tek pokazati domete. Uz ove atletičare rezultati neće izostati. Pomoć je važna, od značaja je da svi imaju dobre uslove za kvalitetne pripreme”, rekao je Jevrosimović.

Amela Terzić je naglasila kako će joj ova nagrada biti podstrek za što bolje rezultate i zahvalila se kompaniji na obezbedjenim sredstvima koja će joj pomoći da se konačno fokusira samo na trening.

Svakom sportisti je neophodna podrška, i sponzora i Saveza. Pripreme su veoma značajne za rezultate, i zahvaljujem kompaniji na obezbeđenim uslovima za rad”, rekla je Amela.

 

1 KOMENTAR

  1. amela mnogo lepo ti pristaju ta ruka oko vrata I kruna cetiri c.blago tebi I tvojim eoditeljima kad ye imaju.ljube je mama I tata.

Comments are closed.