Naslovna Sport Fudbal ŠAMPIONI : Pazar juniorsi osvojili zlato u Kraljevu, Sukić igrač turnira!

ŠAMPIONI : Pazar juniorsi osvojili zlato u Kraljevu, Sukić igrač turnira!

Na fudbalskom turniru “Apolon kup” koji je održan u Kraljevu, dečaci rođeni 2007. iz FK Pazar juniors osvojili su prvo mesto. Iza sebe ostavili su drugoplasiranu ekipu Napretka i FK Rad koji je osvojio treće mesto

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Seid Sukić koji je privukao pažnju brojnih skauta koji su mu već ponudili saradnju.

Trener FK Pazar juniors Aldin Jahović kazao je da je njegova ekipa bila nekompletna ali da su igrači i pored toga uspeli da osvoje zlatnu medalju.

–  Imali smo kadrovskih problema pa smo ekipu popinili sa godinu dana mlađim igračima. Hrabro smo odigrali svaku utakmicu i na kraju se isplatilo, osvojili smo zlatnu medalju. Ponosni smo i na Seida Sukića koji je proglašen za najboljeg igrača ovog turnira, rekao je Jahović.

On je kazao da je turnir dobro organizovan i pohvalio je domaćine koji su, kako je rekao, položili test.

– Konkurencija je bila veoma jaka, bilo je mnogo klubova koji imaju bogatu istoriju. Organizatori su sjajno odradili posao, čestitam im na tome, rekao je Jahović koji je dodao da je ovaj uspeh još jedan dokaz da je grad Novi Pazar rasadnik perspektivnih mladih fudbalera. A. Grbović

Exit mobile version