Šahman: BDZ su glasači kaznili jer podržava nedemokratske proteste DF-a

Portparol Bošnjačke stranke Crne Gore Sead Šahman smatra da su Bošnjaci u toj zemlji na izborima održanim u nedjelju rekli šta misle o radu Bošnjačke demokratske zajednice Crne Gore koja djeluje pod ingerencijom Zukorlićeve BDZ Sandžaka.

„Bošnjačka stranka Crne Gore jedini je legitimni i autentični predstavnik Bošnjaka u toj zemlji. Djelovanje Bošnjačke demokratske zajednice u Crnoj Gori, koja je filijala istoimene stranke iz Sandžaka bliske Muameru Zukorliću je štetno po Bošnjake, i narod je to rekao na ovim izborima, na kojima nisu prešli ni cenzus“ rekao je portparol Bošnjačke stranke Crne Gore Sead Šahman.

On je podsjetio da je BDZ Crne Gore koji djeluje pod ingerencijom centrale iz Sandžaka dao podršku nedemokratskim protestima u Podgorici, a bilo je pokušaja miješanja u rad jedinstvene Islamske zajednice Crne Gore.

“Naši sunarodnici su prepoznali da politički postupci filijale istoimene partije iz Sandžaka nisu u interesu bošnjačkog naroda. Njihovo djelovanje neprihvatljivo je našem narodu”, rekao je Šahman.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO