Sadović: Titula bi predstavljala krunu jedanaestogodišnjeg rada

Klub malog fudbala Novi Pazar gostuje ekipi FON-a, u odlučujućoj, petoj utakmici finalne serije plej-ofa za prvaka države, koja je na programu sutra od 20.30 u Sportskom centru Šumice.

“Titula bi za sve u našem kolektivu predstavljala krunu jedanaestogodišnjeg rada praćenog velikim odricanjima. Mislim da je došlo vreme da u Novi Pazar stigne pehar namenjen najboljoj ekipi u državi”, rekao je adut Novopazaraca Elvedin Sadović.

“Vredno smo radili i spremno smo dočekali finalnu seriju. To smo pokazali anuliravši vođstvo FON-a od 2:0 u pobedama, ali i zaostatak od dva gola na 10 minuta pre kraja četvrte utakmice na našem terenu”, dodao je on.

Iskusni pivot je priznao da žali za propuštenom šansom da se ostvari brejk u drugom meču u Beogradu, kada je Pazar tri puta imao vođstvo, ali je na kraju poražen posle produžetaka.

“Futsal je takav sport, ne može bez dramaturgije. Smatram da smo u psihološkoj prednosti. Mnogo znači što smo kompletni i što Veroljub Vukadinović igra sve bolje. U našem petom finalu, a drugom u plej-ofu, trebalo bi da imamo i malo zaslužene sreće”, zaključio je Sadović.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO