Srijeda, 5 Oktobra, 2022
NaslovnaVijestiŠaćirović priznao: Grad Novi Pazar izgradio stadion da bi uveo Novi Pazar...

Šaćirović priznao: Grad Novi Pazar izgradio stadion da bi uveo Novi Pazar u Super Ligu!

Novi Pazar- predsednik izvršnog odbora fantomskog BDZ-a Sead Šaćirović kritikovao je na konferenciji za novinare gradsku upravu jer je prema njegovim tvrdnjama za FK Novi Pazar u Super Ligu Srbije potrošio nenamenski 1.4 miliona evra.

Sead Saćirović - smeta mu super liga, ali utakmice redovno gleda.
Sead Saćirović – smeta mu super liga, ali utakmice redovno gleda.

Po tvrdnjama Šaćirovića u žurbi da bi se posao završio Grad Novi Pazar je dodelio posao firmi koja nema reference. On još dodaje da ponude građevinskih firmi koje su stigle otvorene su 18.marta i nisu bile ispravne a zatraženo je da se one dopune i ponovo posalju.

Šačirović je rekao da je priča oko ulaska FK Novi Pazar u Super ligu poznata i podsetio da je Bojan Radovanović ustupio mesto FK Novi Pazar da bi pazarci postali deo elite.

 

Na konferenciji za novinare on je u dobro poznatom maniru i teoriji zavere pominjao mnoga kriminalna imena kao i prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića za kojeg je naveo da ne veruje u njegovu borbu protiv kriminala i korupcije.

RELATED ARTICLES

3 KOMENTARA

  1. E BUDALO NE ZNAS NI ZAKON A NI KAKO ON IZGLEDA, A NI STA ON ZNACI. PUSTI NEKA LJUDI IGRADZUJU UNAPREDZUJU I DONOSE DOBRO I LIJEPO OVOM GRADU. PA KO GOD TO HOCE I KAKO HOCE. PA MAKAR ONI I BILI,,,, GOSPODA CETNICI ;-))))))))

Comments are closed.

- Advertisment -

POPULARNO