SA ULICE PRAVO U LICE! BEZVLAŠĆE I ANARHIJA! Građevinci zatvorli ulicu, saobraćajca nigde, obaveštenja nema! FOTO

Novi Pazar – Iako su u Novom Pazaru zbog letnjih odmora Sandžaklija koji žive i rade na Zapadu, posebne gužve, to nije sprečilo građevince jednog novopazarskog preduzeća da zatvore ulicu u centru grada zbog betoniranja stambene zgrade koja se izgrađuje u blizini Hamama.

Naime, ulica iza Arap Džamije zatvorena je od strane građevinskih radnika gde su postavili znak da je saobraćaj zatvoren. Da li za to imaju dozvolu nadležnih organa ne zna se.

Ono što se zna, to je da su ovih dana u Pazaru velike gužve u saobraćaju a vlast je preko svojih medija ovih dana apelovala na vozače da imaju više kulture, dok su, na kulturu vlasti zaboravili – očigledno, a kultura bi bila da se građani obaveste da će ulica biti zatvorena, da tu stoji saobraćajac a ne građevinac i tako dalje.

Nije problem što se zida i betonira, problem je što se to ne radi noću kada su manje gužve jer su ovih dana je zaista velike saobraćajne gužve u Novom Pazaru.

Problem je i kad opštinska vlast sve to nijemo gleda i ćuti a preko medija kritikuje svoje sugrađane da nemaju kulturu u saobraćaju.

Da je ovaj građevinski radnik, kojim slučajem onaj siromašni čovek sa gradskog šetališta kojeg skoro popisaše sve inspekcije verovatno bi tu bila i inspekcija i saobraćajna policija.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO