RUSKI PLAĆENICI I SALONSKI ČETNICI PRIJETE NEMIRIMA U CRNOJ GORI! 

 

Predsjednik DPS-a Milo Đukanović stoji iza naloga Glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića i njegovog zahtjeva Skupštini Crne Gore da skine imunitet poslanicima Demokratskog fronta, Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću koje sumnjiči za pokušaj terorizma 16. oktobra 2016. godine kada su održani parlamentarni izbori.

To je saopštio Nebojša Medojević u ime Predsjedništva DF-a na vanrednoj konferenciji za novinare u Podgorici.
“Đukanović izaziva rat na Balkanu. Ako žele silu, dobiće silu. Na koji način, mi to trenutno ne znamo. Nasilje može da bude odgovor opozicije. Varnica u Crnoj Gori može da zapali region”, kazao je Medojević.
“Ovo je uvlačenje u sukobe i građanski rat. Ako Milo Đukanović kao privatna osoba može da naredi hapšenje poslanika, to znači da je Crna Gora na korak od građanskog rata. Ovo je fatalni potez. Đukanović je prešao crvenu liniju i bacio rukavicu u lice Evropskoj uniji, SAD-u i svim strukturama koje promovišu vladavinu prava. On je 16. oktobra planirao likvidaciju DF-a”, rekao je Medojević.
On je zamolio pristalice da ne organizuju nikakve pojedinačne proteste.
“Ne želimo ničim da doprinesemo izazivanjem građanskog rata. Ne preduzimajte nikakve pojedinačne poteze”, zamolio je građane Medojević.
A, Milan Knežević kaže da on nije uplašen kao ni niko od 80 hiljada njihovih glasača.
“Đukanoviću, ovo je lično. Ukoliko se meni i Mandiću nešto desi, bićeš ti kriv. I mi imamo porodice. I Hrista su hapsili, a kamoli Milana Kneževića”, istakao je Knežević.
Na pitanje hoće li se opirati hapšenju, on kaže:
“Ja nemam namjere da idem iz Crne Gore. Ja sam za sve naredan, a i oni koji budu krenuli da me hapse moraju biti naredni za taj čin”, rekao je on.
Izvor.CDM

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO