Naslovna Featured Istaknuto Rukometaši Novog Pazara savladali Šamot 65

Rukometaši Novog Pazara savladali Šamot 65

rukometasi-novog-pazara-savladali-samot-65

NOVI PAZAR – Rukometaši Novog Pazara pobedili su večeras na domaćem terenu ekipu Šamota 65 sa 31:29 (14:13), u utakmici poslednjeg, 14. kola B grupe Arkus lige.

Pazarce je predvodio najbolji igrač susreta Aleksandar Stojanović sa devet golova, a sledili su ga Zlatko Rakić sa sedam, Danijel Radisavljević sa šest i Nemanja Dimitrijević sa pet pogodaka, kao i golman Goran Raković sa 10 odbrana.

Najefikasniji kod Aranđelovčana bio je Alaksandar Dragutinović sa 11 golova, dok su po četiri postigli Nikola Ilić i Danilo Živković, a čuvar mreže Šamota 65 Živojin Ilić zaustavio je šest udaraca ka golu, od toga dva sedmerca.

Novi Pazar je zauzeo peto mesto u B grupi sa 14 bodova, a u plej-aut će preneti samo šest bodova osvojenih u mečevima s timovima koji će razigravati za opstanak u ligi.

S druge strane, Šamot je završio kao poslednji, osmi u B grupi, ali u plej-aut fazu nosi svih pet bodova osvojenih u duelima s ekipama plasiranim između petog i osmog mesta.

Učesnici plej-auta, koji startuje 27. februara, odigraće još po osam utakmica, a osim Novog Pazara i Šamota 65 za opstanak će se boriti i Crvena zvezda, Obilić, Proleter, Spartak, Kikinda i Crvenka.

M. Minić

Exit mobile version