Naslovna Sport Rukomet Rukometaši Novog Pazara napadnuti u Priboju!

Rukometaši Novog Pazara napadnuti u Priboju!

Rukometaši Priboja savladali su gostujući Novi Pazar sa 24:22 (13:12), u utakmici 18. kola zapadne grupe Prve lige. Utakmicu je pratilo oko 1000 navijača Priboja. U samom finišu utakmice došlo je do prekida jer su igrači Priboja uz pomoć redara i navijača napali rukometaše Novog Pazara. Nakon prekida od 5min utakmica je nastavljena.

Novopazarci su ovim porazom ponovo prepustili vodeću poziciju Mokroj Gori, koja je u Zubinom Potoku slavila protiv Bana iz Raške sa 39:19.
rukomet
U slučaju da aranđelovački Šamot 65 u nedelju zabeleži očekivanu pobedu protiv Župe 54 u Aleksandrovcu, pazarski rukometaši će nazadovati do trećeg mesta i tako se udaljiti od plasmana u mini-ligu za ulazak u elitni rang.

U nedelju će još igrati Trepča – Zlatar i 15. oktobar – Sloga, dok je utakmica Radnički 2 – Knez Lazar odložena za 4. april.

Mokra Gora na vrhu tabele ima 32 boda, a slede Novi Pazar sa 30 i Šamot 65 (-1) sa 29 bodova. Priboj je sedmi sa 16 bodova, Zlatar (-1) na osmoj poziciji ima 15, dok je poslednji Bane bez osvojenog boda.

Rukometaši Novog Pazara će u 19. kolu dočekati 15. oktobar iz Velike Drenove.

Exit mobile version