Rukomet: Prvi trijumf Pazara za prodor u gornji dom

Rukometaši Novog Pazara napredovali su do petog mesta u Super B ligi, pošto su u utakmici četvrtog kola savladali Vranje 1957 sa 31:27 (13:16).
Domaćina je do prve ovosezonske pobede predvodio Aleksandar Babić sa 12 golova, debitant Žarko Petković dodao je devet, dok je Milovan Martinović pet puta pogodio mrežu rivala.

Haris Mujčinović postigao je tri pogotka za Novopazarce, jedan manje upisao je Stefan Bugarčić, a golman Goran Raković nanizao je devet odbrana (dva sedmerca).

Najefikasniji u timu Vranja bio je osmostruki strelac Petar Drašković, a pratili su ga Sava Tašković sa sedam i Miloš Ilić sa šest golova.

U ovom kolu, Zlatar je u Novoj Varoši pobedio Inđiju sa 28:19, Dubočica 54 je u Leskovcu bila bolja od Priboja sa 25:16, dok je derbi između Mokre Gore i Obilića u Zubinom Potoku pripao domaćem sastavu rezultatom 31:26.

Vodeća Mokra Gora ima maksimalnih osam bodova, a slede Dubočica 54 sa sedam, Sinđelić sa šest, te Obilić, Novi Pazar, Proleter, Vranje 1957 i Zlatar sa po četiri boda.

Novi Pazar će u petom kolu gostovati beogradskom Sinđeliću, dok će Priboj biti domaćin ekipi Zlatara.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO