Naslovna Vijesti Roma se vratila na 2. mjesto, Inter remizirao, Milan razbijen

Roma se vratila na 2. mjesto, Inter remizirao, Milan razbijen

Roma je pobijedila Genou u Rimu 2-0 i vratila se na drugo mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone. Fiorentina je dobila Cesenu, Inter je remizirao s Chievom

Roma je iskoristila kiks Lazija, koji je odigrao 1-1 na gostovanju kod Atalante, te se vratila na drugo mjestokoje osigurava izravan plasman u Ligu prvaka. Rimljani su kod kuće slavili protiv Genoe golovima Doumbije i Florenzija u 34. kolu talijanskog nogometnog prvenstva.

Fiorentina je također bila uspješna kod kuće. “Viole” su pobijedile Cesenu 3-1 golovima Iličića /zabio dvaput) i Gilardina, Rodriguez je zabio za goste. Važni bodovi za Fiorentinu na petom koja “lovi” plasman u Europsku ligu.

Inter je na San Siru odigrao 0-0 protiv Chieva. Mateo Kovačić igrao je od 77. minute. Marcelo Brozović igrao je do 53. minute. Pravu katastrofu doživio je drugi milanski klub. Napoli je kod kuće pobijedio Milan 3-0.  De Sciglio je dobio crveni karton već u 1. minuti, a Higuain je promašio penal. Napoli je otključao vrata Milana tek u 71. minuti golom Hamšika. Higuain i Gabbiadini zabili su za visoku pobjedu.

Serie A, 34. kolo:

  • Fiorentina – Cesena 3-1 (Iličić 31-11m, 35, Gilardino 56 / Rodriguez 59)
  • Atalanta – Lazio 1-1 (Biava 49 / Parolo 77)
  • Verona – Udinese 0-1 (Di Natale 62)
  • Roma – Genoa 2-0 (Doumbia 35, Florenzi 90+3)
  • Inter – Chievo 0-0
  • Napoli – Milan 3-0 (Hamšik 71, Higuain 74, Gabbiadini 77)
Exit mobile version