Naslovna Sport RK Crvena Zvezda: Trasparent stajao samo tri minuta! Dobili smo pretnje na...

RK Crvena Zvezda: Trasparent stajao samo tri minuta! Dobili smo pretnje na instagramu

rk-crvena-zvezda:-trasparent-stajao-samo-tri-minuta!-dobili-smo-pretnje-na-instagramu

BEOGRAD – Utakmica između Crvene zvezde i Novog Pazara obeležena je incidentom koji je podsetio na “kancer” srpskog društva koji se mora zaustaviti.

Navijači crveno-belih došli su na meč četvrtog kola Arkus lige u rukometu, u SC „Šumice“, i vređali igrače gostujućeg tima.

Pazarci kažu da su ih navijači vređali svih 60 minuta, iz Zvezde tvrde da je pritisak trajao tri minuta i nisu saglasni sa konstatacijom Novog Pazara da delegat ništa nije učinio po pitanju skidanja transparenta.

„Pritisak je bio tri minuta, sklonjeni su transparenti, oni su pisali da je sve trajalo 60 minuta, a transparent je bio tamo dva i po do tri minuta“, rekla je Snežana Tufegdžić iz RK Crvene zvezde za Nova.rs.

Iz tabora beogradskog kluba otkrivaju i da su dobili pretnje, iako su igrači na terenu želeli da sve ostane u domenu sporta.

„Mi smo u toku noći dobili sa naloga FK Novi Pazar na Instagramu pretnje da ćemo doći u Pazar, ali da nećemo izvući živu glavu. Digla se tenzija. Reagovala sam i ja kao dežurna, a reagovao je i direktor Nenad Peruničić. Bezveze je pritisak dignut, oni su rekli da hoće da napuste, što to nisu uradili“, kažu iz Zvezde.

nova.rs

Exit mobile version