Novi Pazar – Direktora Sinan-begove medrese u Novom Pazaru, mr Mensur ef. Zukorlića, napalo je lično obezbjeđenje Muamera Zukorlića kaže se u saopštenju informativne službe rijaseta islamske zajednice Srbije.
“U prijepodnevnim satima ef. Zukorlić uputio se sa svojom porodicom prema svom rodnom selu Orlju gdje ga je presrelo vozilo obezbjeđenja Muamera Zukorlića. Tom prilikom tjelohranitelj Muamera Zukorlića, N.Š.(poznat redakciji) izašao je iz svog automobila i nasrnuo na ef. Mensura upućujući psovke i prijetnje njemu i njegovoj porodici”.

Islamska zajednica zahtijeva od policije i sudstva da reaguju i zaustave bahato ponašanje Muamera Zukorlića i njegovih tjelohranitelja koji vrše torturu nad ovim narodom kaže se u saopštenju ove islamske zajednice.

Inače sandžakhaber saznaje da je Mensur ef. Zukorlić brat od amidže (strica) muftije Muamera Zukorlića.

5 KOMENTARA

  1. Mora malo, povremeno da se izdajicama zamahne pa da streknu, to nije na odmet. Inace, ako im niko ne bude zamahivao oni ce mislit da rade pravu stvar.

    • Kako te nije sramota da tako pricas? Pa taj je 50 puta bolji covek od kabadahije Muamera, mladozenje. Ta covek je primer ponasanja i ophodjenja. A vas Don Zuan ako vam je dobar uzmite ga i sa njim.

  2. Jaшта, па то је обичан силеџија.Али, то га одржава, сталним скандалима, изјавама, завадама, скреће пажњу на себе. Нека неко каже шта је он то урадио добро, осим што прича и шири мржњу према држави у којој живи као цар!!!!Бре!!!

Comments are closed.