Rijaliti skandal u SPC: Episkop kaznio popa jer je podržao Manijaka

[sg_popup id=”1” event=”onload”][/sg_popup]

Ocu Dragu se zamera što je u toku takozvane strasne sednice, usred posta, bez znanja nadležnog vladike boravio u “Parovima” i time negativno uticao na ugled SPC piše Telegraf.

Sveštenik Drago Ljubičić, koji je prošle nedelje ušao u “Parove”, kako bi podržao takmičara Zorana Manijaka, kažnjen je zbog tog čina.

Kako Alo! saznaje među sveštenicima u Čačku, episkop žički Justin Stefanović kaznio je oca Draga zabranom pričešća i sveštenodejstva zbog daljnjeg.

– Ocu Dragu se zamera što je u toku takozvane strasne sednice, usred posta, bez znanja nadležnog vladike boravio u “Parovima” i time negativno uticao na ugled SPC. Otac Drago jeste penzioner, ali nije mogao bez pitanja na kojem se šire blud i nemoral. S druge strane, moglo bi se razmilisiti o tome da “Parovi” i drugi slični rijalitiji ubuduće dobiju duhovnika kako bi se uticalo da se blud i nemoral smanje – kaže za “Alo!” pomalo u šali jedan čačanski sveštenik koji nije želeo da otkriva identitet.

Kazna za oca Draga stigla je tokom uskršnjih praznika.

Da podsetimo, Drago je ušao u rijaliti kako bi podržao Zorana Manijaka, a ujedno je pokušao da zamoli učesnike da se ponašaju pristojno jer dolazi Uskrs.

– Došao sam da ih zamolim da praštaju, niko nije bez greha. Oni su mladi ljudi i treba uticati na njih. Može to da se napravi da bude valjano i korisno. Treba da praštamo u ovoj nedelji – rekao je Drago u “Parovima”.

On je tada otkrio da mu je omiljena pevačica Jami, da zna sve njene hitove, a zbog svega, oca Draga su na internetu prozvali Drago Diskrecija.

Drago je dodao da dugo na Zorana Manijaka, da je pevao na svadbama na kojima je on večavao i na krštenjima.

– Iznenadio me je ponašanjem u rijalitiju, mnogo je pozitivniji i ozbiljniji nego na nastupima – rekao je Drago.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO