Rezultati buster stanice – Sada imamo vodu, Bože neka podrži ovako – video

Novi Pazar – Dugogodišnji problem vodosnabdevanja u Novom Pazaru do sve prilike je rešen. Građani ovog grada u kojem nikada nije niko pokušao da reši problem sa vodosnabdevanjem ovih dana nakon otvaranja buster stanice imaju vode i snabdevanje je dobro.

U Selakovcu, Trnavi, Šutenovcu, Bukrešu i drugim novopazarskim naseljima koja su imala problema sa vodosnabdevanjem meštani kažu da sada vode ima i da se vidi da od kako je postavljena nova buster stanica koja daje rezultate.
Tehnički direktor vodovoda Sabina Trubljanin kaže da svi građani imaju vodu i da od kada je buster stanica puštena u rad vode ima u većini delova grada ali je napomenula da se radi i na filterskom postrojenju nakon čega će problemi vodosnabdevanja biti rešeni za narednih 50 godina.
U Selakovcu jednom od većih novopazarskih naselja meštani kažu da su se plašili da puštanje buster stanice i redovno snabdevanje vodom ne bude predizborni martketing međutim sada kažu vode ima i snabdevanje vodom je redovno.
“Sada imamo redovno vodu zahvaljujući Rasimu Ljajiću” zaključio je jedan od meštana.
Naselja u Novom Pazaru koja su u trećoj i drugoj visinskoj zoni nisu imala vodu u poslednjih 15 godina i po nekoliko sati dnevno. Sličan problem imali su i meštani u centru grada koji žive u zgradama.
Od kada je buster stanica puštena u rad problemi su rešeni. Rukovodstvo JKP Vodovod svakodnevno obilazi novopazraska naselja koja su imala problem sa snabdevanjem vodom. Buster stanica koja je puštena u rad u ovom gradu finansirana je od donacije Vlade Kuvajta

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO