Naslovna Sport Fudbal Resić: Pazar će me dovesti do reprezentacije

Resić: Pazar će me dovesti do reprezentacije

resic:-pazar-ce-me-dovesti-do-reprezentacije

Dvadesetogodišnji vezni fudbaler Sarajeva na pozajmici u Novom Pazaru Ševkija Resić rekao je da veruje da će predstojećim igrama u novom klubu zaslužiti dres mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine.

“Svaki fudbaler sanja dres reprezentacije, što donosi utakmice na vrhunskom nivou. Došao sam ovde da se dokažem i da nastavim da igram za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Takođe, želeo bih da zaigram u nekoj od liga ‘petice’, ali najbitnije je zdravlje”, rekao je Resić.

On je ponikao u Sarajevu, gde je odigrao 12 utakmica i postigao dva gola u Premijer ligi, Kupu Bosne i Hercegovine i kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Prošle sezone bio je na kaljenju u zeničkom Čeliku, za koji je na 13 zvaničnih utakmica postigao gol i upisao dve asistencije.

“Super liga Srbije je nešto jača od Premijer lige Bosne i Hercegovine. Očekuju nas kvalitetne utakmice, a nadam se da neće biti povreda i da ćemo biti na okupu. Jedino tako možemo do dobrih rezultata. Naporno radimo. Cilj je da se dobro spremimo za težak prvi težak meč i da probamo da nešto napravimo protiv Crvene zvezde u Beogradu”, naveo je Resić.

Trener Kenan Kolašinac imaće mogućnost da ga koristi na više pozicija.

“Do sada sam igrao desnog beka i desno krilo, ali i iza špica. Videćemo šta će šef odlučiti”, kazao je Resić.

M. Minić

Exit mobile version