Naslovna Sport Relaks u Borovima

Relaks u Borovima

relaks-u-borovima

Sa dve vezane pobede, odbojkaši Novog Pazara zadržali su priključak sa timovima iz vrha tabele Prve lige Srbije. Poslednji trijumf nad Partizanom 2 u Beogradu proslavili su u Sjenici, u Hotelu Borovi.

Bez obzira što ih ima iz nekoliko generacija, Pazarce krase sjajna atmosfera i zajedništvo. Svi su potekli u ovdašnjoj odbojkaškoj školi, osim tehničara Andreja Huzejrovića.

“Pojam profesionalnog sportiste podrazumeva mnogo treninga, rada, truda i odricanja. Od početka sezone treniramo dva puta dnevno i igramo utakmice. Potrošnja je velika. Na startu drugog dela prvenstva opravdali smo očekivanja. Koliko takmičarski, bitni su i međuljudski odnosi. To nam je prioritet”, rekao je trener Novopazaraca Eldan Novalić.

Uprava kluba obezbedila je odbojkašima Novog Pazara oporavak i relaks u sadržajnom ambijentu “Borova”.

“Zahvalni smo vlasniku prelepog kompleksa i našem sponzoru Fehimu Seleku, koji nas je ugostio sa svojim timom. Koristil smo spa centar i teretanu. Čuli smo kakvi su im planovi u narednom periodu. Odlična stvar za razvoj sporta, pre svega po pitanju priprema”, ocenio je Novalić.

Nema boljeg načina da se napune baterije pred nastupajući vikend i derbi sa Vojvodinom 2 u Dvorani sportske akademije Douš.

“Posle teških utakmica, posebno tu mislim na poslednje gostovanje Partizanu 2, došli smo u ‘Borove’ na relaks. Odmor i uživanje”, naveo je odbojkaš Novog Pazara Ensar Zečić.

Šansa za Superligu i dalje postoji
Do kraja prvoligaškog takmičenja ostalo je još osam kola, a pazarski odbojkaši trenutno su šesti sa osam pobeda i šest poraza.

Iako se u treći stepen sele četiri najslabije plasirane ekipe, opstanak ne bi trebalo da dođe u pitanje ni u slučaju neplaniranih poraza.

S druge strane, Novopazarci bi serijom dobrih rezultata mogli bi da se umešaju u borbu za povratak u elitu.

Ono što im ide ne ruku je činjenica da su u narednom periodu domaćini timovima iz gornjeg doma, protiv kojih bi pobede imale dvostruku težinu.

M. Minić

 

The post Relaks u Borovima appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

Exit mobile version