Rekordan broj stipendista grada Novog Pazara, više sredstava za najbolje studente

U Äast 99 najboljih studenata državnih univerziteta, stipendista Grada, prireÄ‘en je prijem.

Najboljima su gradonaÄelnik Nihat BiÅ¡evac i Älanica Gradskog veća Ulfeta DemÄović uruÄili plakete za izuzetno postignuće u obrazovanju, a okupljene je pozdravio upravo gradonaÄelnik BiÅ¡evac.

“Uvek je posebno zadovoljstvo biti u druÅ¡tvu najboljih, a vi to jeste. Ponosni su na vas vaÅ¡i roditelji, ceo grad je ponosan. NaÅ¡a je najveća želja, cilj i zadatak da podržimo sve Å¡to vredi. Vi ćete, upravo zahvaljujući svojim kvalitetima, u budućnosti biti glavni oslonac i pokretaÄ grada, najznaÄajniji resurs druÅ¡tva. Znam da nije lako postići rezultate koje vi postižete i zato nas posebno raduje Å¡to na konkursu svake godine imamo veći broj studenata koji ispunjavaju uslove za stipendiranje. Nije vaÅ¡ uspeh iskljuÄivo rezultat rada, već i ozbiljnog odricanja na svim poljima ali je i rezultat podrÅ¡ke od strane vaÅ¡ih porodica. Grad Novi Pazar će biti uz vas dok koraÄate putem kojim ste poÅ¡li, putem znanja, veÅ¡tine. Uz želje za puno uspeha u daljem usavrÅ¡avanju, hvala vam Å¡to svoj Novi Pazar predstavljate na najbolji naÄin i Å¡to ste uzor budućim generacijamaâ€, rekao je gradonaÄelnik Nihat BiÅ¡evac.

Grad Novi Pazar je za svakog od ovih studenata ove, u odnosu na prethodne godine opredelio viÅ¡e sredstava, pa će umesto 5 000, stipendija na meseÄnom nivou iznositi 6000 dinara po studentu.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO